© 2018 3D grupa

info@3d-grupa.hr

Tel. +385 1 5790 750

 

Definirajte termin sastanka.

Kontaktirajte nas, stojimo Vam 

na raspolaganju.

 

Istraživanje 3D Print Proizvodnje

U studiji Ernst and Younga iz 2016. godine tvrtke izražavaju vrlo jasne stavove mogućnosti koje im tehnologija 3D printa donosi (prva tri): kompetitivne prednosti (25%), razvoj novih poslovnih modela (14%), te jači proces kreiranja nove vrijednosti (14%). Sve je veći broj proizvođača koji korištenje tehnologije 3D printa vide kao priliku optimizacije procesa kako bi zaštitili postojeći oblik poslovanja. Oni koji se odlučuju za radikalni ili progresivni pristup pokazuju najveći potencijal upravo u osnaživanju dugoročnog rasta i razvoja, uz otvaranje novih poslovnih područja. 

Istražite na koji se način 3D printeri uklapaju u modernu proizvodnju. Upoznajte se sa transformacijom društva održivog razvoja i personaliziranog okruženja koje omogućuje aditivna proizvodnja. U takvom scenariju, koji postaje stvarnost, na raspolaganju će nam biti sve što nam treba - od proizvoda i hrane do samih, bioloških dijelova našeg tijela.

Kao što ringovi drveta pokazuju nove slojeve njegovog rasta svake godine, tako proces aditivne proizvodnje kreira objekte sloj po sloj. 

Započnimo sa: Poviješću industrijskih revolucija, trendovima u 3D printu i primjerima budućnosti koja dolazi 

 

POVRATAK NA ODABIR SMJERA VAŠE EDUKACIJE

POZICIJA U SADRŽAJU

3D Print Proizvodnje

 

   Što je aditivna proizvodnja?

 

   Definicija pojma "aditivno"

 

   Aditivni vs subraktivni proces

 

   Razumijevanje prednosti AM

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon